Tryk Ctrl-D for at oprette bogmærke
Du er her:  Afdelinger > Sommerhus

Sommerhus i Dyngby v/Odder

Sommerhuset i Dyngby udlejes fra påske til og med efterårsferien (uge 42). 

Hvert år i februar udsendes skrivelse til alle beboere i AlmenBo Aarhus til ansøgning om leje af sommerhuset i Dyngby. 
Efter ansøgningsfristens udløb, afholdes der møde i Ferieboligudvalget, som fordeler ugerne efter lodtrækning. 

Ledige uger - efter tildelingen - ring til administrationen og forhør om eventuelle ledige uger.

Sommerhuset ligger på følgende adresse: 
Nordagervej 4, Dyngby Lyng, 8300 Odder. 

For nye beboere kan oplyses, at huset består af en stor opholdsstue med køkken, badeværelse, soveværelse, separat køjerum med 4 sovepladser, gang samt over-dækket terrasse med muret pejs. 
Huset ligger på en stor ugenert grund, hvor der er god tumleplads for børnene på plænen. Køkkenafdeling er forsynet med el-komfur, kaffe-maskine og køleskab med lille fryser. Huset er opvarmet med el-radiatorer samt varmepumpe. Der er barneseng og en høj barnestol. Der er TV og radio med CD/DVD afspiller. Der er ingen internet. 
Købmand (Brødhuset), Saxild Strand, som har åben fra midt i maj til sidst i august, ligger ca. 2 km fra sommerhuset. Ellers henvises der til mange butikker i Odder. Vi anbefaler at cykler medbringes

Kørselsvejledning vedlægges udlejningspapirerne. 
NB. Der er ingen bus til Dyngby.

Huset udlejes i år i perioden fra 12. april til 18. oktober og kun ugevis fra lørdag kl. 14.00 til lørdag kl. 12.00. Der må ikke medbringes hund eller kat.

Prisen i år 2014 er:

Fra 12/4 – 21/6

kr.    900,00 pr. uge

Fra 21/6 - 9/8

kr. 1.100,00 pr. uge

Fra 9/8 - 18/10

kr.    900,00 pr. uge


Der betales kr. 400,00 i depositum ved tildelingen. Sommerhuset skal efterlades rengjort. Der vil efterfølgende blive fremsendt regning for evt. manglende rengøring. 

Betaling for el-forbrug: Ved tildelingen opkræves kr. 300,00 i a´conto for el. Der udleveres en formular til at notere forbruget på. Formularen returneres til kontoret, hvorefter det faktiske forbrug udregnes og afregnes. 

Tildelingen sker efter ansøgning er modtaget i administrationen – sidste frist for ansøgning er torsdag den 20. marts 2014 kl. 13.00 

 

Billeder og referat fra Sommerhusudvalget

Englyst Webdesign & søgemaskineoptimering