Ledig stilling

AlmenBo Aarhus søger ny økonomichef

Motiveres du af ledelse og service? Og er du klar til et job, hvor du kommer til at stå i spidsen for vores økonomiafdeling? Så er du måske vores nye økonomichef.

Jobbeskrivelse:
Hos AlmenBo Aarhus sætter vi en ære i god service til vores beboere, beboervalgte og boligsøgende. Vi skaber hjem, hvor folk har lyst til at bo, til en husleje som er til at betale.

Økonomiafdelingen varetager alt inden for regnskaber, budgetter, bogføring, betalinger, husleje, lån, investeringer, økonomiske analyser, ledelsesrapportering og kontakt med revisor og flere andre samarbejdspartnere.

Du bliver daglig leder for Økonomi, som består af et team på i alt 5 medarbejdere inklusiv dig. Derfor er du selv både faglig sparringspartner og har egne hands-on arbejdsopgaver.

Du vil indgå i ledergruppen, der sammen har ansvaret for den daglige drift i AlmenBo Aarhus.

Vores forventninger til dig:

Vi forestiller os, at du er uddannet inden for økonomi, er serviceminded og samarbejdsvillig. Vi prioriterer godt samarbejde og udvikling, både som team og hos den enkelte.

Vi kan tilbyde:

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Steffen Espersen på telefon 8938 2014.

Kontakt og ansøgning

Lyder stillingen som noget for dig? Så send dit CV samt en ansøgning gennem Jobindex. Ansøgningsfristen er den 15. juni 2022. Der vil løbende blive holdt samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om AlmenBo Aarhus

AlmenBo Aarhus administrerer ca. 3.700 lejeboliger i Aarhus og omegn fordelt på 53 afdelinger. Derudover administrerer vi også fire andre selskaber bl.a. et plejehjem. Vi består af en administration og otte driftskontorer, der sammen servicerer vores beboere. I AlmenBo Aarhus stræber vi efter et højt serviceniveau med let adgang til relevant information, og fokuserer på god kvalitet og en bæredygtig økonomi.