AlmenBo Aarhus
Frydenlunds Allè 8
8210 Aarhus V.

Tlf.: 8938 2000

Arbejdernes Landsbank: 5381 0000352461

Mobilepay: 89907

Web: www.almenbo-aarhus.dk
E-mail: post@almenbo-aarhus.dk

Telefontid:
Mandag til torsdag kl. 9-15 – dog lukket mellem kl. 12 og 13
Fredag kl. 8-12

Personlig betjening:
Mandag-fredag: 10-12

Der er ligeledes mulighed for personlig betjening med administrationens personale indenfor normal arbejdstid efter forudgående telefonisk aftale. Så har du brug for at tale personligt med en medarbejder, så ring i forvejen og lav en aftale.

Du kan altid skrive eller ringe direkte til en bestemt medarbejder – find medarbejdernes mail samt direkte tlf. under de respektive afdelinger i menuen ovre til venstre. Personalets direkte numre besvares ligeledes udenfor telefontiden, såfremt medarbejderen er på kontoret.

Der henstilles til så vidt muligt at kontakte os telefonisk eller pr. mail. Er der brug for personlig betjening, er vi meget fleksible m.h.t. individuelle aftaler indenfor normal arbejdstid, så ring meget gerne i forvejen for aftale om tidspunkt. Herved sikres at relevant medarbejder er på kontoret samt kan forberede sig og evt. finde sag frem mv., hvilket i sidste ende forhåbentlig giver en bedre oplevelse for både beboere, samarbejdspartnere og personale.

Hvis du er i tvivl om, hvem der skal have din mail, kan du skrive til post@almenbo-aarhus.dk så sørger vi for, at mailen tilgår den rette person.