Nyhedsbrev – December 2022

almenbo_aarhus_afd11_02

Fællesskaber på tværs i Viby

Afdeling 11, 12, 13, 30 og 34 i Viby har holdt fællesmøde, for at se på mulighederne for at lave fællesarrangementer. Efter mødet har 3 af beboerne meldt sig, og vil forsøge at få stablet en fastelavnsfest på benene til næste år for alle beboere i afdelingerne. Det er sejt! Tak til afdelingerne i Viby for at dele den inspirerende historie – vi håber, at andre afdelinger vil lade sig inspirere til at mødes på tværs i det nye år.

Julelys og julehygge til Jul i Friheden

Fritidsudvalget inviterede endnu engang til Jul i Friheden, og efter kun 6 dage var der helt udsolgt. Sikke en opbakning! Vi kunne derfor sende mere end 100 beboere afsted søndag d. 4. december, for at opleve Tivoli Frihedens flotte julelys og den gode julestemning. Vi håber alle deltagere havde en god tur.

Find dit fællesskab juleaften

Har du ekstra plads om julebordet? Eller søger du et hyggeligt hjem at holde jul i? Så kan du melde dig som julevært eller julegæst på hjemmesiden www.julevenner.dk.

Julevenner.dk er et fælles initiativ af Boblberg og Røde Kors.

AlmenBo Aarhus gik i dialog med Stofa og Vios efter ophør af samarbejde

De sidste par uger, har der været stort fokus på situationen mellem Aarhus Antenneforening og Stofa grundet ophøret af deres samarbejde. I AlmenBo Aarhus arbejdede vi på højtryk for at finde en løsning for vores beboere i de berørte afdelinger, og vi har gjort hvad vi kan, for at stille vores beboere bedst muligt.

Ca. 1700 ud af de 2000 berørte lejemål kunne blive hos Stofa

Som resultat kunne 1700 lejemål blive hos Stofa, mens kun 300 blev opsagt. De opsagte afdelinger blev indkaldt til ekstraordinære afdelingsmøder i administrationen d. 17. november. Her stemte alle 10 afdelinger i løbet af aftenen ja til en ny foreningsaftale med Vios, og sikrede derved signal i afdelingerne efter 1. december.

Varmt velkommen til Frede og Pernille

Administrationen har fået to nye ansigter på holdet, og de er allerede faldet godt til. Den 1. november bød vi varmt velkommen til vores nye økonomichef Frede og vores nye udlejningschef Pernille.

Endnu engang hjertelig velkommen til dem begge. Vi håber, I vil tage godt imod dem.

Tak for i år

2022 lakker så småt mod enden. Det blev året, hvor aktiviteterne igen kunne blomstre gennem loppemarkeder, fællesspisninger og ture for afdelingerne. Og så blev der også lavet nye værdier for AlmenBo Aarhus, som vi glæder os til at arbejde mere med i det nye år. Forude venter bl.a. byggeriet i Harlev, introduktionen af vores nye beboerapp og andre spændende aktiviteter.

Vi ønsker alle vores beboere en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Tak for i år og på gensyn i 2023!

Med venlig hilsen

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG