Nyhedsbrev – juli 2024

Solskin, skumfiduser og Sankt Hans i Skødstrup

Vil vil fred her til lands, Sankte Hans, Sankte Hans’. Disse toner blev sunget flere steder til Sankt Hans søndag d. 23. juni. Et af stederne var afdeling 52, Skødstrupbakken, hvor ca. 35 børn og voksne deltog i festen.

Midsommervise og bål

Aftensmaden blev nydt på tæpper i haven mens solen skinnede. Og da bålet blev tændt, blev midsommervisen, traditionen tro, sunget. De blev dog enige om, at de øver sig lidt mere på sangen til næste år. Aftenen sluttede af med skumfiduser og kiks over bål, og det var et hit blandt store og små.

Mange tak til afdeling 52 for at dele historien og de skønne billeder.

Bede med krydderurter er en stor succes i Åbenrågade

Sidste år blev der etableret tre bede med krydderurter til fri afbenyttelse for beboerne i Åbenrågade, afdeling 10/51. Men bestyrelsen måtte dog erkende, at persille, purløg og basilikum ikke var nok. Så i år blev der tilføjet to ekstra bede til glæde for mange af beboerne. For hvad er en god æggekage uden purløg, nye kartofler uden persille og pasta uden basilikum. Tak til bestyrelsen i afdeling 10/51 for at dele den skønne historie.

Indsend dine forslag til afdelingsmødet senest 3 uger før

Har I afdelingsmøde efter sommerferien? Så husk at du kan indsende dine forslag til mødet allerede nu. Brug formularen her: Indsend forslag.

Vi glæder os til at se jer til efterårets afdelingsmøder.

Ændrede åbningstider i administrationen i juli

Uge 28, 29 og 30: Kontoret er lukket. Vi kan kontaktes på mail.

Driftskontorerne holder åbent som normalt.

Husk, at du altid kan tjekke åbningstider på www.almenbo-aarhus.dk

Har I en god historie? Så del den med os

Har din afdeling lavet et sjovt arrangement? Eller et nyt fedt initiativ? Så del det gerne med os i nyhedsbrevet, så vi kan dele gode ideer og inspirere hinanden.

Billeder, tips og historier kan sendes til asi@almenbo-aarhus.dk

Vi ønsker alle en rigtig god sommer

Nyhedsbrevet går på sommerferie og vender tilbage til efteråret med flere spændende nyheder. På gensyn og rigtig god sommer!

Med venlig hilsen

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG