Nyhedsbrev – februar 2022

Fredagsskål – en særlig tradition i afdeling 48

I afdeling 48, Stationsvangen i Skødstrup, har de indført en hel særlig tradition. Fredags-skål. Birgitte, formand for afdelingsbestyrelsen i afdeling 48, forklarer at det hele startede i 2020, da landet lukkede ned pga. corona. Her fandt beboerne på at mødes hver dag kl. 17 ude foran nummer 19 til lidt samvær i coronatiden.

Fredagsskålen varer ved

På hverdage blev der udelukkende spillet dansk musik for at støtte danske musikere, om fredagen skålede de med hinanden, i det man nu havde lyst til at skåle i, mens de om lørdagen hejste flaget og klappede for dem, der holdt Danmark i gang. Da nedlukningen ophørte og hverdagen igen meldte sig, blev der holdt fast i fredagsskålen.

Planer om en varm velkomst

Og i afdeling 48 er det ikke kun fredagsskål, der er med til at bringe beboerne sammen. Her er afdelingsbestyrelsen i gang med at lave en velkomstbrochure til nye beboere, som fremover skal udleveres sammen med en lille blomsterhilsen. Sådan vil de i fremtiden få budt nye beboere rigtig godt velkommen.

Tak til Birgitte, formand for afdelingsbestyrelsen i afd. 48, for at dele den gode historie.

Send billeder fra jeres fastelavnsfest

Vi vil rigtig gerne dele nogle af alle de gode oplevelser, I har ude i afdelingerne, så vi kan inspirere hinanden til gode og sjove aktiviteter.

Fastelavnsfesterne er lige om hjørnet, og vi håber, at I vil dele et par billeder af jeres flotte kostumer og sjove fastelavnsfester. Så tag et par billeder til festen, og send dem til post@almenbo-aarhus.dk.

Jul i Friheden var en succes – vi håber på flere gode oplevelser i 2022

En af de sidste oplevelser i 2021 var Jul i Friheden, som igen var en succes. Vi håber, at 2022 vil være fyldt med gode oplevelser – og at I har lyst til at dele dem med os.

Fra den 1. februar ophører alle restriktioner som følge af corona

Alle gældende restriktioner som følge af COVID-19 ophører den 1. februar 2022, da corona fra dette tidspunkt ikke længere ses som en samfundskritisk sygdom. Vi er glade for de gode nyheder, som bl.a. betyder at der fra 7. februar igen er åbent for personlig betjening i administrationen.

Beboerlokaler åbner igen for udlejning

Det betyder også, at beboerlokaler igen åbner op for udlejning og private selskaber fra 1. februar. Smittetallene er forsat høje, og vi opfordrer derfor til, at I stadig husker at passe på jer selv og hinanden.

Venlig hilsen

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG