Nyhedsbrev – Maj 2023

Afdeling 10 og 51 var på en eventyrlig tur til H.C. Andersen museet i Odense

Beboerne fra Åbenrågade i Aarhus C, afdeling 10 og 51, drog på eventyr d. 22. april. Den årlige tur gik nemlig til det nye H.C. Andersen museum i Odense.

Solskin og højt humør

Der var solskin og højt humør da der kl. 8:30 var afgang. Busselskabet havde fundet en rar buschauffør, som fra start til slut tog ansvar for at alle følte sig godt tilpas. Efter et kort stop med rundstykker og kaffe, gik turen atter mod Odense.

En eventyrlig dag

Fremme ved museet stod en guide klar til at vise rundt i den eventyrlige verden. Museet er opbygget sådan, at alle besøgende får deres helt egen oplevelse, når de oplever historierne og fortolker på dem. Dét er lige i H.C. Andersens ånd.

Efter en oplevelsesrig dag gik turen hjemad, og det var et træt og tilfreds selskab, der kom retur til Åbenrågade.

Stor tak til afdelingsbestyrelsen i afdeling 10 og 51 for det flotte billede og den gode historie.

Vi er på Facebook!

AlmenBo Aarhus er nu på Facebook. Vores Facebook-side vil udelukkende blive brugt som en online opslagstavle for hele boligforeningen. Her vil vi dele nyheder og informationer fx om ledige boliger, nybyggeri og andre spændende aktiviteter.

Vi behandler ikke konkrete sager eller henvendelser via Facebook. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at ringe til os eller sende os en mail.

Søg efter AlmenBo Aarhus på Facebook.

Havnerundfart: Udsolgt på under 3 timer

Det gik stærkt da billetterne til havnerundfart blev sat til salg d. 27. april. Efter kun 2 timer og 32 minutter kunne vi melde udsolgt. Wow, en opbakning! Der er desværre ikke flere billetter til salg i denne omgang. Vi ønsker alle der sikrede sig en billet en rigtig god tur.

Velkommen til Serife

I starten af april kunne vi byde velkommen til Serife, som er det nyeste medlem i vores udlejningsteam. Endnu engang hjertelig velkommen til Serife. Vi håber, at I vil tage godt imod hende.

Skal du flytte? Så tjek vores nye folder om fraflytning

Find den her på hjemmesiden under ‘Gode råd’.

Husk at vi holder lukket fredag d. 19. maj efter Kristi Himmelfartsdag

Du kan altid se om der er ændrede åbningstider her på hjemmesiden.

Venlig hilsen

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG