Nyhedsbrev – oktober 2023

Gamle ting fik nyt hjem til loppemarked i Skødstrup

Søndag d. 20. august stod flere stande klar til afdelingens første loppemarked i afdeling 48, Stationsvangen. Alt fra tøj til plakater og legetøj var sat til salg. Loppemarkedet var godt besøgt, også af folk udefra, og beboerne havde en hyggelig dag sammen.

Efter succesen overvejer bestyrelsen om loppemarkedet skal være en årlig begivenhed. For et loppemarked styrker ikke kun fællesskabet, det sætter også fokus på en mere grøn tankegang, som er en af vores værdier i AlmenBo Aarhus.

Tak til bestyrelsen i afdeling 48 for at dele den skønne historie og de flotte billeder. Vi håber, at der kommer mange flere loppemarkeder i fremtiden.

Fælles sommerfest i Viby

Lørdag d. 24. juni var der sommerfest i Viby afdelingerne med spil, leg, hygge og kagekonkurrence. Omkring 35 beboere deltog, og bestyrelserne har kun fået positive tilbagemeldinger efter arrangementet.

Det er dejligt at se hvordan fællesskabet blomstrer afdelingerne i mellem. Tak til afdelingerne i Viby for at dele billede og historie.

Børnene i Viby har fået ny flot legeplads

Vi bliver i Viby lidt endnu. For her har afdeling 11 fået en ny flot legeplads til områdets børn. Legepladsen er bl.a. bygget med penge fra More Play puljen, som støtter udeområder, der fremmer sundhed, trivsel og fællesskab.

Ny formular til forslag blev taget godt imod

September stod i afdelings-mødernes tegn, og i år forsøgte vi os med et par nye tiltag. Vi har bl.a. gjort det muligt ved efterårets afdelingsmøder at indsende forslag via almenbo-aarhus.dk. Et tiltag, der blev taget godt imod.

Vi valgte også for første gang at afholde møder i foråret og i efteråret, for at have mere tid til hver afdeling. I efteråret blev forslagene også kommenteret af administrationen før mødet. Nu hvor møderne er veloverståede, vil vi dykke mere ned i tiltagene, for at se på om nogen af dem er kommet for at blive.

Klar til mere sortering

I den kommende tid vil der blive omdelt information fra Kredsløb om det nye sorteringssystem. Selvom vi allerede sorterer vores affald, er det fra politisk side besluttet, at vi i fremtiden skal sortere endnu mere. Målet med det er, at mere affald skal genanvendes, så vi kan få mest muligt ud det det, og derved passe på jordens ressourcer.

Læs mere på www.kredslob.dk

Vi håber I alle får en (u)hyggelig efterårsferie

Venlig hilsen

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG