Nyhedsbrev – december 2020

Repræsentantskab

Grundet COVID-19 har vi været nødsaget til at udskyde det årlige repræsentantskabsmøde. Lovmæssigt har det i modsætning til afdelingsmøderne ikke været muligt at aflyse. Derfor blev det afholdt torsdag den 26. november. På valg til bestyrelsen var formand Chris Cully samt medlemmerne Birthe Blach, Morten Glud og Vicky Jensen. Alle blev genvalgt – Tillykke til jer!

Ensomhed

Glæd jer til en klumme i Januar

Smil, vink eller sæt en lille pose med småkager ude ved din nabos dør. Vi er sammen hver for sig.

Ledige lejligheder i Kirkedammen

Vi har pt. nogle ledige værelser til leje i Kirkedammen. Hvis du er interesseret i at leje et af dem kontakt udlejningen eller send en mail til post@almenbo-aarhus.dk. Opslag vedr. ledige værelser kan ses på vores hjemmeside www.almenbo-aarhus.dk under ”Nyheder ”.

Fremtidens boliger – Bæredygtig energi i Skødstrupbakken

Boligforeningens nyeste afdeling, Afdeling 52 i Skødstrupbakken er med i føresædet. I byggeriet er bæredygtig energi og strømforbrug tænkt ind på en helt ny måde i form af hybridanlæg med solceller og batteri. Byggeriet er et af de første af sin slags i Danmark og er nu begyndt at få opmærksomhed som inspirationskilde både indenfor nybyggeri, renoveringer og energioptimeringer. Vil du vide mere om solcelleanlægget i Skødstrupbakken, kan du læse mere på vores hjemmeside: www.almenbo-aarhus.dk

DEL GERNE DETTE INDLÆG