Ledige boliger

Ledige boliger i bofællesskabet Flintehaven, Harlev

I Flintehaven, et bofællesskab for dig over 50 år uden hjemmeboende børn, får du en bolig med fællesskabet lige udenfor døren. Fællesområderne er lavet med plads til sociale aktiviteter, mens du kan trække dig tilbage i boligen eller på altanen, når du har brug for det.

Kontakt os hvis du er interesseret
Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en bolig, er du velkommen til at ringe til os på telefon 89 38 20 00 mandag-torsdag mellem kl. 10 og 12. Tryk 1 for kundeservice, og 1 igen for udlejningen.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kundeservice@almenbo-aarhus.dk.

Om Flintehaven

Beliggenhed: Flintehaven er placeret i den sydlige del af Harlev. I byen findes bl.a. en idrætshal, et bibliotek, to dagligvarebutikker og en bager. Derudover byder området på masser af dejlig natur med gode muligheder for gåture.

Boligerne: Lejlighederne består af en entre, køkkenalrum, et eller to værelser og et badeværelse. Boligerne har gulvvarme og varmegenvindingsanlæg.

Fællesarealerne: Når du bor i Flintehaven har du adgang til et stort fælleshus på 218 kvm, endnu et fælleslokale på 73 kvm samt den indre fælles have hvor der bl.a. er fællesterrasse og orangerier. Som beboer har du også mulighed for at leje et af afdelingens to gæsteværelser, når du har overnattende gæster.

Ledige boliger i Rydevænget, 8210 Aarhus V

Vi har lige nu ledige boliger i Rydevænget beliggende i Aarhus V tæt på Skejby sygehus. Området kombinerer både by og natur med gode indkøbsmuligheder tæt på, og kun et par kilometer ind til hjertet af Aarhus. I nærheden findes også en skøn park med gode løbe og gå ruter.

De ledige boliger er primært 2- og 3-værelses lejligheder.

Er du interesseret i en bolig i området? Så kontakt vores udlejning på mail kundeservice@almenbo-aarhus.dk eller på telefon 89 38 20 00

Ledig bolig i Engskovbakken, 8541 Skødstrup

Vi har lige nu en ledig bolig i Engskovbakken beliggende i Skødstrup. Boligen er en 1-værelses lejlighed på 28,1 kvm.

Fra afdeling 32 i Skødstrup er der ca. 13 km ind til Aarhus centrum, og ca. 5 min. til nærmeste bustransport. Derudover kører letbanen også ind mod Aarhus. I byen er der indkøbsmuligheder og forskellige fitness centre.

Er du interesseret boligen? Så kontakt vores udlejning på mail kundeservice@almenbo-aarhus.dk eller på telefon 89 38 20 00

Ledige ungdomsboliger på Sandkåsvej, 8210 Aarhus V

Vi har lige nu ledige 1- og 2-værelses ungdomsboliger på Sandkåsvej beliggende i Aarhus V. Du skal være studerende for at bo i boligerne.

Ungdomsboligerne på Sandkåsvej har en suveræn beliggenhed, der kombinerer by og natur. 200 meter fra hoveddøren kan dagligvareindkøbene nemt klares, mens der i nærområdet er diverse uddannelsesintuitioner, skoler og idrætsfaciliteter.

Ønsker du et større butiksudvalg er der kun 800 meter til Storcenter Nord, hvor der både findes butikker og madoplevelser. Det er også muligt at cykle eller tage bussen til hjertet af Aarhus.

Er du interesseret i en ungdomsbolig på Sandkåsvej? Så kontakt vores udlejning på mail kundeservice@almenbo-aarhus.dk eller på telefon 89 38 20 00

Ledige boliger (via AARHUSbolig)

AARHUSbolig er et ventelistesamarbejde mellem samtlige almene boligorganisationer i Aarhus og omegn.

Det betyder, at du ikke være medlem af mange forskellige boligforeninger, og at du kun betaler ét gebyr. Til gengæld kommer du på “fællesopnoteringen”, og har dermed adgang til 45.000 boliger i hele Aarhusområdet. Du kan læse mere om vores forskellige boliger her

Ledige ungdomsboliger

Kollegiekontoret samarbejder med de andre boligforeninger i Aarhus om at udleje ca. 10.000 boliger. Samarbejdet kaldes UngdomsboligAarhus.

Det er Kollegiekontoret, som administrerer fordelingen af alle boligerne