AlmenBo Aarhus’ direktør fejrede 25-års jubilæum

25 år – så længe har AlmenBo Aarhus’ direktør, Steffen Espersen, været hos boligforeningen. Og det skulle selvfølgelig fejres. Derfor var den røde løber rullet ud foran administrationen torsdag den 13. oktober. Med flag og smil blev der taget godt imod de omkring 150 gæster, der kom til reception for at ønske tillykke med jubilæet. Der var vin og lidt godt til ganen dagen igennem, hvor også Chris Cully, formand for organisationsbestyrelsen, og Morten Homann, direktør for Boligkontoret Aarhus, holdt tale. 

Endnu en milepæl er nået

At have været 25 år i den samme organisation, er noget af en milepæl. Det hele startede tilbage i 1997, hvor Steffen blev ansat i boligforeningen StatsBo. Siden fusionerede boligforeningen med Fagbo og blev til AlmenBo Aarhus i 2012. Gennem sin 25-årige karriere hos AlmenBo Aarhus prøvede han kræfter med alt fra udlejning til økonomi, før han i juni 2013 blev direktør. Og drivkraften, den finder man i samarbejdet, som ikke kun ses i dagligdagens opgaver, men også når der skal løftes i flok til særlige begivenheder. Ifølge Steffen er det også netop det, der har gjort det muligt, at være det samme sted så mange år:

”Det er netop samarbejdet på tværs af organisationen, der gør det muligt, at være i den samme organisation så mange år. Det fællesskab der opstår, når vi alle samarbejder, giver energi og gå-på-mod til at løse de opgaver, vi bliver mødt med”.

Et samarbejde som vi alle håber varer mange år endnu. 

Tak til alle gæster, som lagde et smut forbi og var med til at fejre den store dag.

DEL GERNE DETTE INDLÆG