Nyhedsbrev – juni 2024

På tur til Egeskov Slot med afdeling 10 og 51

Lørdag d. 11. maj var afdeling 10 og 51 på tur til Egeskov Slot. Klokken 8.30 gik turen mod slottet på den sydlige del af Fyn, og undervejs var der tid til rundstykker og kaffe.

En tur gennem historien

Godt fremme ved Egeskov Slot ventede en veloplagt guide, som tog beboerne med gennem Egeskovs historie, samt en tur rundt på slottet. Efter en god frokost var der tid til at udforske slottet og udstillingerne på egen hånd, før turen gik tilbage til Aarhus.

Tak til afdelingsbestyrelsen i afdeling 10/51 for at dele historien og de flotte billeder med os.

Den årlige Tysklandstur i afdeling 19

Lørdag d. 27. april tog knap 40 beboere fra afdeling 19 afsted på den årlige tur til Tyskland. Dagen startede med indkøb, hvorefter de havde knap 5 timer til at udforske Flensborg by og de hyggelige gader i det fine vejr. En tradition de holder fast i år efter år.

Tak til afdelingsbestyrelsen i afdeling 19 for at dele historien.

Repræsentantskabsmødet 2024

Torsdag d. 30. maj blev det årlige repræsentantskabsmøde afholdt i administrationen. Som altid fik repræsentanter fra de forskellige afdelinger præsenteret de vigtigste nyheder fra året der er gået samt en gennemgang af økonomien. Og så var der i år også fokus på vores nye værdier, og hvordan vi alle kan være med til at brede dem ud i boligområderne.

Disse medlemmer i organisationsbestyrelsen blev genvalgt:

Formand Chris Cully, bestyrelsesmedlemmer Vicky E. Jensen, Birthe Blach og Jeppe Skov. Derudover blev der også valgt 2 suppleanter: Pia Mouritsen – afdeling 52 og Maria Folkmann – afdeling 12. Tillykke med valget til alle.

Husk at du kan læse referatet online under ‘Repræsentantskabet‘.

Velkomstmøde for nye beboere i Frydenlund

Hvert år inviterer vi sammen med Boligforeningen Ringgården, AAB og Boligkontoret Århus nye beboere i Frydenlund til et velkomstmøde i Fælleshuset. På mødet, som blev afholdt i april, fortalte afdelingsformændene om de enkelte afdelinger, mens de boligsociale medarbejdere fortalte om de aktiviteter, fællesskaber og muligheder der er i Fælleshuset.

Venlig hilsen

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG