Få en bolig i Flintehaven, vores bofællesskab i Harlev

Vi er godt i gang med byggeriet af Flintehaven, vores +50 bofællesskab i Harlev. Til oktober kan vi byde de første beboere velkommen, og måske du er en af dem?

Vi har sendt tilbudsbreve ud til dem på venteliste, og har allerede flere lejekontrakter i hus. Men du kan stadig nå det, for vi har fortsat ledige boliger.

Boliger med fællesskabet lige uden for døren

I Flintehaven, et bofællesskab for dig over 50 år uden hjemmeboende børn, får du en bolig med fællesskabet lige udenfor døren. Fællesområderne er lavet med plads til sociale aktiviteter, mens du kan trække dig tilbage i boligen eller på altanen, når du har brug for det.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en bolig, er du velkommen til at ringe til os på telefon 89 38 20 00 mandag-torsdag mellem kl. 10 og 12. Tryk 1 for kundeservice, og 1 igen for udlejningen.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kundeservice@almenbo-aarhus.dk.

Om Flintehaven

Beliggenhed: Flintehaven er placeret i den sydlige del af Harlev. I byen findes bl.a. en idrætshal, et bibliotek, to dagligvarebutikker og en bager. Derudover byder området på masser af dejlig natur med gode muligheder for gåture.

Boligerne: Lejlighederne består af en entre, køkkenalrum, et eller to værelser og et badeværelse. Boligerne har gulvvarme og varmegenvindingsanlæg.

Fællesarealerne: Når du bor i Flintehaven har du adgang til et stort fælleshus på 218 kvm, endnu et fælleslokale på 73 kvm samt den indre fælles have hvor der bl.a. er fællesterrasse og orangerier. Som beboer har du også mulighed for at leje et af afdelingens to gæsteværelser, når du har overnattende gæster.

Få mulighed for at vælge din favoritbolig

Da Flintehaven er et nybyggeri, har du mulighed for at tilkendegive hvilken bolig, du helst vil have. Det kan fx være du gerne vil bo i nummer 10 eller på 1. sal mod vest. Hvis du gerne vil ud at se nogle af boligerne, skal du kontakte os.

Vi gør opmærksom på, at nogle af boligerne allerede er lejet ud. Det er derfor vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt, hvis du har en bestemt bolig i tankerne.

DEL GERNE DETTE INDLÆG