August var i skolepraktik hos AlmenBo Aarhus

I uge 41 havde vi i AlmenBo Aarhus fornøjelsen af at have skolepraktikant August Holze på besøg. August går i 9. klasse, og har i løbet af ugen fået indblik i dét at arbejde i en boligforening. I den forbindelse var han rundt i flere forskellige afdelinger, for at se hvad de beskæftiger sig med.

August fortæller om sin uge hos os:

”Jeg har været i skolepraktik hos AlmenBo Aarhus i uge 41. Det har været en spændende uge, hvor jeg har prøvet og oplevet både administrative og praktiske opgaver.

Jeg har bl.a. fulgt AlmenBo Aarhus’ Projektchef, hvor jeg har været med på byggepladsen under opførelse af 54 seniorboliger, og har i den forbindelse også deltaget i byggemøder mm.

Ligeledes har jeg været med til at opstarte nogle større renoveringer samt møde hos en arkitekt omkring et muligt samarbejde.

Jeg har været en dag ude hos AlmenBo Aarhus’ ejendomsfunktionærer i Skødstrup, hvor jeg fik et indblik i hvordan man drifter en afdeling, og det at have kontakt til beboerne – det var en sjov dag.

Derudover har jeg snuset til hvordan man udlejer boligerne samt har været med til en udsættelse og pakket breve.

Jeg vil gerne sige tak til AlmenBo Aarhus for en dejlig og lærerig uge”.

Og det er ikke kun August, der har haft en god uge. Der er generelt ros til praktikanten fra de afdelinger, der har haft besøg, og det har været positivt at få friske øjne på tingene i organisationen.

Friske øjne og et indblik i hverdagen

En af dem, der satte pris på et par friske øjne, er projektchef Jesper Holze:

”Der er kommet friske øjne på de sager man går med til dagligt, og dette medfører, at man får nye og andre vinkler på tingene. Vi synes, vi har fået sammensat en rigtig god uge for August, hvor han kunne få et indblik i hvordan en boligorganisation fungerer”.

Derudover fremhæver Jesper også, at det er dejligt at kunne hjælpe de unge mennesker med at få indblik i erhvervslivet. Herunder også hvad det vil sige at arbejde som ejendomsfunktionær i en boligforening. Driftsteam Skødstrup havde nemlig fornøjelsen af at have August på besøg en enkelt dag, og det var de glade for:

”Det var hyggeligt at have August på besøg. Han kom rundt i alle afdelingerne og fik et lille indtryk af vores arbejdsdag i Skødstrup og vores gode værksteds humor”.

Som August siger, så har det været en god og lærerig uge – både for ham og os. Derfor siger vi også pænt tak for denne gang til August. Det var en fornøjelse at have besøg.

DEL GERNE DETTE INDLÆG