Forholdsregler mv. i forbindelse med genåbning efter Coronavirus ved AlmenBo Aarhus

AlmenBo Aarhus er pr. 8. juni 2020 genåbnet for personlig betjening ved både administrationen og på driftskontorerne.

Udlejningen træffes i tidsrummet mandag til fredag fra 10.00-12.00 . Driftskontorernes åbningstider fremgår under de enkelte afdelinger her på siden.

Der henstilles dog til så vidt muligt, for alles sikkerhed, stadig at kontakte os telefonisk eller pr. mail. Er der brug for personlig betjening, er vi meget fleksible m.h.t. individuelle aftaler indenfor normal arbejdstid, så ring meget gerne i forvejen for aftale om tidspunkt. Herved sikres at relevant medarbejder er på kontoret samt kan forberede sig og evt. finde sag frem mv., hvilket i sidste ende forhåbentlig giver en bedre oplevelse for både beboere, samarbejdspartnere og personale.

Fælleshuse/selskabslokaler er ligeledes genåbent for udlejning, men der gøres opmærksom på følgende:
Der bliver ikke foretaget ekstraordinær rengøring af fælleshuse/selskabslokaler i forbindelse med Corona, så vi opfordrer jer til at gøre ekstra rent og tage jeres forholdsregler. Hvis I ikke ønsker at leje allerede reserveret fælleshus/selskabslokale, er der ved allerede betalt depositum mulighed for at få dette refunderet.”

Ligeledes gør vi venligst opmærksom på, at udlån og udlejning af beboerlokale/selskabslokale er tilladt for højst 50 personer. Fælleslokalet er ikke omfattet af undtagelser til forsamlingsforbuddet, da fælleslokalet ikke kan defineres som en bolig (forsamlingsforbuddet gælder ikke i private boliger).

Vi skal stadig passe på hinanden og sprit står tilgængelig både ved administrationen og på driftskontorerne og bedes benyttet ved alle personlige henvendelser ved AlmenBo Aarhus.

Vi glæder os til at se jer igen!

 

Mange hilsner
Personalet ved AlmenBo Aarhus

 

 

DEL GERNE DETTE INDLÆG