Nyhedsbrev – december 2021

En julehistorie fra afdeling 45

Julen er hjerternes fest. Og i afdeling 45 på Langørvej i Tilst er det også lysenes fest. Den 1. december bød på både sne, blæst og slud, da vores kommunikationsmedarbejder tog på besøg hos afdeling 45, for at se deres flotte julelys. Her viste afdelingsbestyrelsen, Gitte, Hanne og Ulla, rundt og bød på en kop kaffe.

Julelys og sammenhold

Et af de første stop på turen er ved boligen med den røde julestjerne i vinduet. Den kommer op hvert år. ”Så ved man, at det er jul!” siger afdelingsbestyrelsen. Der er ingen aftale om, at beboerne skal pynte op til jul. Når først en har fået pyntet op med lys og julepynt, så følger de fleste naboer trop. Og netop det sammenhold er det, der driver afdelingen. Her passer man ikke bare på boligen og udeområdet, men i høj grad også hinanden.

Lys, der bliver bemærket

Der er lys i buske, på trapper og i træer. Og det pynter med det varme hvide lys i den mørke tid. Det er der flere end bare beboerne i afdelingen, der har bemærket. Formanden for afdelingsbestyrelsen, Gitte, fortæller, ”Folk kommer udefra for at tage billeder og video, fordi de synes, det er så fint at gå rundt her”. Så er man nysgerrig, er man velkommen til at gå på opdagelse.

Tak til afdelingsbestyrelsen i afdeling 45 for et hyggeligt besøg.

Corona er blusset op igen – pas godt på jer selv og hinanden

Den stigende corona-smitte i samfundet betyder, at corona igen er blevet en samfundskritisk sygdom, og at der igen er indført en række restriktioner.

Indførelse af coronapas for AlmenBo Aarhus’ medarbejdere

I den sammenhæng har organisationsbestyrelsen på bestyrelsesmødet d. 25. november besluttet, at alle medarbejdere hos AlmenBo Aarhus fremover skal have gyldigt coronapas, når de møder fysisk på arbejde. Det gør vi for at passe på alle jer beboere, især dem som er svage eller udsatte, og ikke mindst hinanden.

Husk at passe godt på jer selv og hinanden her i juletiden.

Planer om nybyggeri i Harlev

I AlmenBo Aarhus planlægger vi at bygge nye boliger i Harlev. Vi har ventet på, at lokalplanen skulle godkendes, og det blev den d. 30. november. Vi glæder os til at kunne dele mere om vores planer for det nye byggeri i nyhedsbrevet til næste år.

Tak for i år

Nu lakker året mod enden, og vi vil på hele boligforeningens vegne sige tak for det forgangne år, hvor vi bl.a. har budt velkommen til afdeling 53, fået endnu flere afdelingsbestyrelser og nydt god musik til PLÆNEkoncerterne.

Vi ønsker alle beboere i AlmenBo Aarhus en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Vi ses i 2022!

Julehilsner

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG