Nyhedsbrev – december 2023

Sneen dalede til lystændingsfest i Skødstrup

Nu tændes tusind julelys rundt omkring i afdelingerne. Og for nogen er det blevet en begivenhed at se dem blive tændt. Det er det bl.a. i afdeling 52 i Skødstrup, hvor to piger fra afdelingen havde fået æren af at tænde lysene på juletræet, mens de andre talte ned. Efter lystændingen var der varm kakao og pebernødder, mens sneen dalede ned. Det kunne næsten ikke blive hyggeligere sådan en kold søndag i november.

Mange tak til afdelingsbestyrelsen i afdeling 52 for at dele de fine billeder og den gode julehistorie.

Bofællesskabet Flintehaven, Harlev

Kom til informationsmøde om +55 bofællesskabet Flintehaven i Harlev

Mødet finder sted tirsdag d. 16. januar kl. 17 i administrationen på Frydenlunds Allé 8. Læs mere om mødet og tilmeld dig her.

Julelys afd. 45

I Tilst er julelysene blevet tændt

December er lysenes fest. Det skulle man i hvert fald tro i afdeling 45, hvor flotte julelys pryder afdelingen, og lyser op i mørket. Tak til afdelingsbestyrelsen for at dele det fine billede.

Find nogle at holde jul med

Meld dig som julevært eller julegæst på www.julevenner.dk

Året der gik i billeder

Tak for i år

Kalenderen viser snart 2024, og når vi ser tilbage på året der gik, er det fyldt med gode historier, som vi har delt her i nyhedsbrevet.

En udsolgt havnerundfart og Jul i Friheden har også bevist, at vi gerne vil hinanden og fællesskabet. Tak til jer fordi I deler og deltager. Vi glæder os til at dele endnu flere oplevelser og historier med jer i det nye år.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle. På gensyn i 2024!

Julehilsner

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG