Nyhedsbrev – juli 2023

Beboere i Rydevænget hjalp hinanden med forslag før afdelingsmødet

Dét med at formulere forslag til afdelingsmødet, kan være svært. Derfor besluttede afdelingsbestyrelsen i afdeling 19, at de i år ville prøve noget nyt – de ville holde et formøde, hvor beboere kunne få hjælp til at formulere deres forslag, før afdelingsmødet i september. Og det gjorde de fredag d. 2. juni på fællesområdet i afdelingen. Efter mødet var der tid til grill og hygge, og der var også is til de fremmødte børn.

Sikke en god måde at hjælpe hinanden og styrke fællesskabet. Tak til afdelingsbestyrelsen i afdeling 19 for billedet og den gode historie.

Jubilaeum-afd.-45

Jubilæum i afdeling 45

Lørdag d. 3. juni fejrede afdeling 45 i Tilst 20-års jubilæum med lækker tapas og othellolagkage. Stort tillykke med jubilæet til afdeling 45.

Sommer, solskin og sejltur i Aarhus havn

Efter bare to en halv time var billetterne til havnerundfarten i juni udsolgt. Sikke en overvældende interesse! Og mandag d. 5. juni kunne de beboere, der var heldige at sikre sig en billet, endelig stige ombord.

En tur med udsigt

I løbet af turen sejlede de godt 90 beboere forbi Dokk1, træskibshavnen og Aarhus Ø. Her blev der også fortalt historier, nydt kolde drikkevarer og ikke mindst udsigten til smukke Aarhus. Vi takker alle for en god tur.

Ændrede åbningstider i administrationen i juli

Uge 28: Åben fra kl. 9-12.

Herefter kan vi kontaktes på mail.

Uge 29 og 30: Lukket.

Vi kan kontaktes på mail.

Driftskontorerne holder åbent som normalt.

Husk, at du altid kan tjekke åbningstider på www.almenbo-aarhus.dk

Send jeres gode historier til nyhedsbrevet

Har din afdeling snart jubilæum? Har I lavet et nyt fedt initiativ? Eller har I gode billeder fra et socialt arrangement? Så del det gerne med os, så det kan komme i nyhedsbrevet.

Billeder, tips og historier kan sendes til asi@almenbo-aarhus.dk

Nyhedsbrevet går på sommerferie og vender tilbage til efteråret med flere spændende nyheder.

Rigtig god sommer!

Venlig hilsen

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG