Nyhedsbrev – Juni 2023

Byt til nyt: Tøjbytte-central er stor succes i Engskov-bakken

I Engskovbakken, afdeling 32 i Skødstrup, har de fået en god idé. De har oprettet en tøjbytte-central, hvor beboere kan aflevere tøj, som de ikke længere bruger.

Et populært initiativ

I byttecentralen, som befinder sig i vaskehuset, kan beboerne selv “bytte” deres gamle tøj til noget nyt. Og der er stor interesse. Tøjet forsvinder næsten lige så hurtigt, som det bliver afleveret.

Tøjbytte-centralen modtager pænt og rent tøj, som man bare afleverer på bordet i vaskeriet. Idéen er med til at sikre, at tøj der måske ellers ville blive smidt ud, kan få nyt hjem. Sikke et fedt initiativ.

Tusind tak til afdelingsbestyrelsen i afdeling 32 for at dele den gode idé.

Første spadestik i Harlev

Onsdag d. 24. maj kom dagen endelig – det første spadestik blev taget ved vores nye bofællesskab i den sydlige del af Harlev. Her er der fokus på hverdagsfællesskaber med mulighed for spontane møder på fællesarealerne i afdelingen. Boligerne kommer til at bestå af 2- og 3-værelses lejligheder med egen altan eller terrasse. Vi forventer at kunne byde velkommen til de første beboere i efteråret 2024.

Repræsentantskabsmøde 2023

Torsdag d. 25. maj blev der holdt repræsentantskabsmøde i administrationen på Frydenlunds Allé. Her fik repræsentanter fra de forskellige afdelinger præsenteret de vigtigste nyheder fra året, der er gået og en gennemgang af økonomien.

Og så var der selvfølgelig valg af medlemmer til organisationsbestyrelsen. Disse medlemmer blev genvalgt på mødet: Kim Ribergaard, Alex Schmidt Jensen, Christina Søby og Jeppe Skov (for 1 år). Derudover blev der også valgt 2 suppleanter: Maria Folkmann – afdeling 12, og Kenneth Krogh – afdeling 22. Tillykke med valget til alle.

Du kan snart læse referatet her på hjemmesiden under ‘Repræsentantskabet’.

Mød det nyeste medlem af organisationsbestyrelsen

Har du hilst på det nyeste medlem af organisations-bestyrelsen? Han hedder Jeppe, er 22 år og bor på Sandkåsvej i afdeling 53. Jeppe er opvokset på Sydfyn og studerer til dagligt jura på Aarhus Universitet. I sin fritid holder han af at dyrke sport og har en interesse for jagt. Og så glæder han sig til for alvor at tage hul på arbejdet i organisationsbestyrelsen.

Vi byder Jeppe varmt velkommen.

Venlig hilsen

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG