Nyhedsbrev – November 2022

Afdelingsbestyrelserne og administrationen var på weekendtur i Grenå

Den 8. – 9. oktober havde organisationsbestyrelsen inviteret afdelingsbestyrelserne og administrationen på weekendtur til Grenå. Ca. 45 deltog på turen, hvor der blev talt om alt fra vores nye værdier til ladestandere og affaldssortering. Om eftermiddagen var der plads til hygge med irish coffee og bål, mens der om aftenen var spisning og tid til gode snakke.

Vi takker alle der deltog for en god tur.

Du kan læse mere om turen på www.almenbo-aarhus.dk

Tillykke med valget til både nye og gamle medlemmer i afdelingsbestyrelserne

August og september stod i afdelingsmødernes tegn, og kun 5 afdelinger er uden bestyrelse efter møderne.

Husk at du kan finde referaterne online under din afdeling.

AlmenBo Aarhus’ direktør fejrede 25-års jubilæum

Vores direktør, Steffen Espersen, kunne i oktober fejre 25-års jubilæum. Det blev markeret med reception i administrationen torsdag d. 13. oktober. Den røde løber var rullet ud, da omkring 150 gæster kom et smut forbi huset til lidt lækker mad og vin, for at ønske tillykke med jubilæet. Endnu engang stort tillykke til direktøren.

Halløj på plejehjemmet

Der er liv og glade dage på plejehjemmet Kløvervangen, når en flok af byens mindste børn og deres forældre og dagplejemødre hver onsdag holder legestue.

Af Thomas Nykrog (foto og tekst)

Det er musikken, der får det hele til at spille. Efter en kort velkomst fra plejehjemmets værtinde griber musikvært Rasmus Holst Nielsen guitaren, og så begynder festen. De forskellige generationer kender ganske vist ikke hinanden på forhånd. Til gengæld kender mange af dem de samme sange. Vi snakker evergreens som, ”Jeg ved en lærkerede”, ”Se min kjole”, ”Jeg gik mig over sø og land” osv. plus danse som ”Først den ene vej”. Med musikken som ledetråd bliver der hurtigt sammentømret et fællesskab, som lever videre, når Rasmus fornemmer, at det er tid at lægge guitaren igen. Efter halvanden times musik og leg er alle sultne og tørstige. Og så er der formiddagskaffe!

Hvis man bor på plejehjemmet eller kommer medbringende børn på 1-3 år, er man velkommen til at deltage hver onsdag mellem 10 og 12. Tilmelding er ikke nødvendig, og arrangementet er gratis. Legestuen i Skødstrup er én af 22 i landet, der styres af foreningen Samværd, der bl.a. finansieres af Nordea-Fonden.

Se mere på www.legpaaplejehjem.dk/ eller på Facebook.com/legpaaplejehjem.

Kom til Jul i Friheden søndag d. 4. december

Bar’ det altså snart var jul! For søndag d. 4. december inviterer vi endnu engang til Jul i Friheden

Hold øje med opslagstavlen hvor du bor eller www.almenbo-aarhus.dk for mere information om køb af billetter.

Venlig hilsen

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG