Nyhedsbrev – november 2023

Afdeling 16 i Tilst fejrede 50-års jubilæum

Fredag d. 6. oktober var beboerne i afdeling 16 i Tilst inviteret til fest. Afdelingen kunne nemlig fejre 50-års jubilæum. Siden de første beboere flyttede ind, har afdelingen fået en gennemgribende renovering og et fælleshus, som er blevet er populært. Og lige præcis fælleshuset lagde lokaler til jubilæumsfesten, hvor 23 beboere var mødt op til fest og tapas.

Tillykke med jubilæet til afdeling 16, og tak til afdelingsbestyrelsen for de flotte billeder.

Dit driftskontor er kommet tættere på

Drypper vandhanen? Eller binder døren? Det kan du nu melde til dit driftskontor via vores beboerapp. Med få klik og et enkelt billede, kan du nemt sende opgaven afsted til driftskontoret – og følge med i forløbet undervejs.

Hent beboerappen i dag

Appen kan downloades i App Store og i Google Play butikken. Søg efter ‘AlmenBo Aarhus’. Du kan læse mere om vores nye beboerapp på www.almenbo-aarhus.dk

Arrangementer i december

Jul i Friheden søndag d. 3. december

Bar’ det altså snart var jul! For søndag d. 3. december inviterer vi endnu engang til Jul i Friheden. Her kan du opleve julestemningen og de flotte julelys.

Skanderborg AGF møder Skjern lørdag d. 2. december

Kom med til håndboldfest, når Skanderborg AGF møder Skjern i et brag af en håndboldkamp i Djursland Bank Arena lørdag d. 2. december.

KØB AF BILLETTER

Hold øje med din mail, opslagstavlen hvor du bor eller www.almenbo-aarhus.dk for mere information om køb af billetter.

Kredsløb hæver prisen på fjernvarme

Kredsløb hæver prisen for fjernvarme pr. 1. januar 2024. Vi har derfor udsendt et brev om, at aconto beløbet for varme sættes op for at imødekomme prisstigningen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte administrationen.

Venlig hilsen

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG