Nyhedsbrev – Oktober 2022

Loppemarked med plads til leg og hygge i afdeling 26

Den første søndag i september var der loppemarked foran fælleshuset i afdeling 26, Aarhus N. Der var ca. 12-13 boder, som solgte alt fra legetøj, tøj og bøger til køkkenting og små møbler.

Gennem dagen var der kaffe, te og sodavand i fælleshuset til at slukke tørsten, og klokken 13 var der grillpølser og brød, så dagen kunne sluttes af med manér.

En anledning til at tømme ud og samles

Ideen opstod da nogen beboere syntes det kunne være hyggeligt med et loppemarked i afdelingen – både for at få tømt ud og have noget social sammenkomst. Og spørger man Marianne fra afdelingsbestyrelsen, så var det en rigtig god dag:

“Det var et rigtig godt arrangement. Solen skinnede, beboerne hyggede sig med hinanden, børnene legede og der kom også flere besøgende udefra for at gøre en god handel”

Tak til afdeling 26 for at dele den gode historie og det fine billede fra loppemarkedet.

Fællesarealerne blev frisket op til havedag i Skødstrup

Det var smukt solskinsvejr, da afdeling 52 havde havedag søndag d. 11. september. Dagen startede med rundstykker, før arbejdet gik i gang. Pia fra afdelingsbestyrelsen fortæller:

Vi har to havedage om året, med rigtig god opbakning. Vores haver bliver brugt rigtig meget af vores beboere. Der er altid børn og voksne derude, og børn løber ind og ud ved hinanden og leger”

Havedagen giver et godt fællesskab, hvor alle er med til at passe fællesarealerne. Og så sparer afdelingen også penge på driften ved selv at tage ukrudt, lægge bark ud, feje osv.

Tak til afdeling 52 for at dele historien og de skønne billeder.

Find gode råd og sparetips på www.almenbo-aarhus.dk

De stigende priser i samfundet betyder, at mange af os er begyndt at tænke i, hvordan vi kan spare. Derfor har vi samlet en række gode råd og sparetips på vores hjemmeside. Du kan bl.a. læse om hvordan du sparer på el, vand og varme, og hvordan du får et godt indeklima.

Find de gode råd på www.almenbo-aarhus.dk/infosiden/gode-rad/

Mad og bevægelsesfællesskaber i Frydenlund

Er du mellem 18-60 år, og har du for en periode ledig tid i dagtimerne på hverdage? Så har du mulighed for at deltage i mad-og bevægelsesfælleskaber hos Folkesundhed Aarhus (Høgevej 25b).

Bliv en del af fællesskabet

Det er for dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv, få struktur på ugen, være sammen med andre, vil forbedre din fysik og trivsel eller vil have mere energi i din hverdag. Fællesskabet laver bl.a. kropsbevidsthedstræning, holdspil, går ture og laver morgenmad sammen.

Klik på linket her for at læse mere om ’Sammen om mad og bevægelse’ folkesundhed.aarhus.dk/sundhedsforloeb/sammen-om-mad-og-bevaegelse/

Eller send en sms til 1910 med teksten FSAA kontakt [dit navn] eller ring til tlf. 2434 1348.

Vi håber I får en god efterårsferie og en (u)hyggelig halloween

Venlig hilsen

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG