Nyhedsbrev – marts 2021

Så er der igen nyt fra informationsudvalget. Hver måned udgiver vi et nyhedsbrev med informa7oner om, hvad der rører sig i AlmenBo Aarhus. De>e er 7l ophæng i alle afdelingerne, så du som beboer løbende kan holde dig orienteret om vores boligforening.

ATS MOD RADIKALISERING

Er du bekymret for, at personer eller et miljø er ved at blive radikaliseret, eller har ekstremistisk adfærd, så har du via politiet mulighed for at få kontakt til infohuset. Infohusene er et samarbejde mellem kommune, politi og andre myndigheder, der forebygger kriminelle handlinger med ekstremistisk motiv. Infohus-tovholdere modtager og håndterer bekymringer om tegn på radikalisering og ekstremisme. Det er også muligt at kontakte PET ́s forebyggelsescenter via pet@pet.dk, som kan kontaktes med alt fra ideer, sparringsbehov og forslag.

LEDIGE UNGDOMSBOLIGER

I øjeblikket står der mange ledige ungdomsboliger i Aarhus. Skal du selv påbegynde studie, har du et barn eller kender du en anden, som står og mangler en ungdomsbolig, så se mere info her www.ungdomsboligaarhus.dk

eller kontakt udlejningen ved AlmenBo på 8938 2000.
På nuværende tidspunkt har vi ledige værelser i Kirkedammen og ungdomsboliger i Århus V og Skødstrup.

UDLEJNING AF SOMMERHUS

Sommerhusudvalget har i år besluttet først at åbne for udlejning af AlmenBo Aarhus’ sommerhus i Dyngby fra maj 2021 såfremt Covid-19 tiltagene tillader dette. Mere information omkring udlejningen vil følge i det kommende nyhedsbrev. Derfor er det desværre ikke muligt i 2021 at leje sommerhuset i påsken.

DEL GERNE DETTE INDLÆG