Nyhedsbrev september 2021

Musik, smil og god stemning til PLÆNEkoncerter – nu også i Aarhus N og V

I maj blev der søsat 50 PLÆNEkoncerter på Langenæs. Det har været så god en succes, at der nu er lavet to lignende projekter i Aarhus N og V. Jesper Fredslund Andersen, en af arrangørerne fra UNCOVERmusic, fortæller: ”Det er virkelig skønt at være ude til disse koncerter, hvor vi rykker kulturen helt hjem i folks altaner og vinduer”. Koncerterne er gratis, og alle er velkomne – også selvom koncerten bliver holdt i en anden afdeling.

På Facebook kan du se, hvornår den næste PLÆNEkoncert finder sted. Søg efter ’PLÆNEkoncerter’.

100 nye beboere blev budt velkommen på Sandkåsvej

Vi har nu budt velkommen til ca. 100 beboere i de nye ungdomsboliger på Sandkåsvej.

Høj solskin og godt humør prægede de to store indflytningsdage den 31. august og 1. september, hvor ejendomsfunktionærer og personale fra kontoret tog godt imod de nye beboere. Her blev de budt velkommen og vist rundt, og mange glædede sig til at flytte ind i de flotte nybyggede lejligheder. Vi håber, at alle vores nye beboere vil falde godt til.

Kom til krolf i Viby

Så er der endelig åbnet op for krolf igen, og der var stor tilslutning til det første spil den 12. august. Krolf kræver ingen specielle færdigheder, så alle er velkomne til at være med. Der spilles krolf hver tirsdag klokken 14 på Neptunvej i Viby.

Vil I også spille krolf eller stable noget lignende på benene i din afdeling? Så kontakt os gerne.

AlmenBo Aarhus er nu på LinkedIn

AlmenBo Aarhus er nu på LinkedIn. Her vil vi vise, hvad vi går og laver, og det vi kan i AlmenBo Aarhus. Indtil videre kan du se klip fra vores flotte nybyggede ungdomsboliger på Sandkåsvej, og en video fra vores populære PLÆNEkoncerter. Vi håber, I har lyst til at følge med.

Find os på LinkedIn ved at søge efter ’AlmenBo Aarhus’.

Har du set vores nye hjemmeside?

AlmenBo Aarhus’ hjemmeside har fået et løft. Det betyder, at hjemmesiden ikke bare er blevet flottere at se på, den er nu også optimeret til visning på mobil. Hop ind og se det nye flotte design på www.almenbo-aarhus.dk.

Kontorerne er åbne igen

Efter et år med corona, er der nu igen åbent rundt omkring på kontorerne. Driftskontorerne kører med normale åbningstider, og kontoret har åbent mandag-torsdag fra klokken 10-15 (dog lukket mellem 12 og 13) og fredag fra klokken 10-12.

Mange hilsner

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG