Nyhedsbrev – september 2022

Afdeling 12 på sommertur til Djurs Sommerland

August bød på dejligt sommervejr, og for afdeling 12 også en tur til Djurs Sommerland. Den 13. august – en varm og solrig lørdag – tog de afsted. Men det havde ikke været helt let at arrangere turen.

Holder fast i fællesskabet

I afdeling 12 holder de fast. Ikke kun når det går ned ad i rutsjebanen, men også når det er svært. Maria fra afdelingsbestyrelsen fortæller, at de havde kæmpet lidt med at få tilmeldinger nok. Det skyldtes bl.a. at fællesaktiviteterne i afdelingen havde lidt under corona.

Men Maria og resten af afdelingsbestyrelsen holdt fast i turen til sommerlandet:

“Vi ville gennemføre, og kom afsted med 23 personer (i et bredt spænd af alder). Det var en super hyggelig dag, og rart at se både kendte og nye ansigter i bussen”.

Mange tak til afdelingsbestyrelsen i afdeling 12 for at dele deres historie. Og for at minde os om, at det er vigtigt at holde fast og støtte op om fællesskabet.


AlmenBo Aarhus beboerappen – snart på vej til din afdeling

Drypper vandhanen? Eller binder døren? Det vil du i fremtiden kunne melde til dit driftskontor gennem den nye beboerapp – helt uden at skulle lede efter kontaktoplysninger eller kontortider.

Hold øje med postkassen

De seneste måneder har vi testet appen i vores 5 pilotafdelinger, og nu er vi snart klar til at rulle appen ud til endnu flere beboere i AlmenBo Aarhus.

Når din afdeling er klar til at komme på, vil du få nærmere information om, hvordan du kommer i gang. Så hold øje med postkassen.


Tårnfalken i Viby har fået unger

I nyhedsbrevet i maj kunne vi fortælle, at tårnfalkene i Viby var vendt tilbage. Nu kan vi også fortælle, at de har fået unger, og at der nu bor en lille tårnfalke familie. Du kan finde fuglefamilien på gavlen ved Neptunvej 82 i Viby.


Farvel og tak efter 3 årtier – Niels Hyllested og Torben S. Bitsch går på pension

I august sagde vi farvel til to af vores ejendomsfunktionærer. Niels, Herredsvang, og Torben, Skødstrup, er gået på pension efter henholdsvis 33 og 26 år hos AlmenBo Aarhus. Og sikke en bedrift det er at have været en del af boligforeningen i omkring 3 årtier.

Vi takker for deres fantastiske indsats gennem årene, og ønsker dem en god pension og alt godt i fremtiden.

HUSK AFDELINGSMØDET

Afdelingsmøderne er i gang – og det er vigtigt, at du møder op. Det er nemlig her, du kan få indflydelse på, hvordan jeres afdeling skal se ud, og her du er med til at stemme om de indkomne forslag. Det er også en oplagt mulighed for at lære dine naboer bedre at kende.

Venlig hilsen

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG