Vi bygger nyt +55 bofællesskab i Harlev

I Danmark bliver flere og flere ældre, og det har ikke kun betydning for boligmarkedet, men også for hvad der kræves af fremtidens boliger. Det er nemlig ofte i seniortiden, når der bliver mere tid i hverdagen, at der især er behov for fællesskaber. Derfor har vi stærkt fokus på netop det i vores kommende +55 byggeri i Harlev.

De nye boliger kommer til at bestå af 2- og 3-værelses lejligheder med egen altan eller terrasse. Byggeriet starter i 2023, og det forventes at stå færdigt sommeren 2024. Der vil være åbent for udlejning ca. 6 måneder før byggeriet forventes at stå færdigt.

Plads til fællesskab i Harlev

Afdelingen er placeret i den sydlige del af Harlev, et lille bysamfund 14 km vest for Aarhus. Med udsigt til landskabet omkring Harlev og et villaområde mod nord, er afdelingen placeret på grænsen mellem land og by. Der er indkøbsmuligheder i byen og en direkte bus ind mod Aarhus, ligesom der også er gode forbindelser til hovedindfaldsveje.

Vores kommende +55 boliger er for dem, der ønsker en bolig i tæt kontakt med naturen og et aktivt seniorliv. Derfor er fællesskab også omdrejningspunktet i det nye byggeri, hvor bebyggelsen og den indre fælles have er udviklet med særligt fokus på det gode naboskab og de nære relationer. De små møder i hverdagen kan opstå i afdelingens nicher og hyggekroge, ligesom der i fælleshuset og den indre fælles have er plads til sociale aktiviteter. Privatsfæren sikres på terrassen eller altanen, som vender væk fra fællesskabet, og derved giver plads til ro og fordybelse.

I og omkring Harlev er der masser af muligheder for at udforske forskellige fritidsaktiviteter såsom golf, svømning, gymnastik, badminton, krolf, tennis, fitness mv. Området byder også på masser af dejlig natur med gode muligheder for gåture mv.

Previous slide
Next slide

Om boligerne

  • Antal boliger: 30 stk. 2-rums og 24 stk. 3 rums boliger
  • Boligareal: 75-102 kvm brutto, 57-85 kvm netto + altan eller terrasse samt eget depotrum på 2,7-3 kvm.
  • Forventet huslejeniveau: 6500 kr. – 9500 kr. (ekskl. el, vand, varme)
  • Byggeriet er i 2 etager med elevatorer
  • Solceller på taget til produktion af fælles solenergi til alle
  • Mulighed for opladning af elbil med el ladestandere på p-pladser.
  • Fællesarealer og fællesrum: Afdelingen får bl.a. stort fælleshus med fælleskøkken på 218 kvm, endnu et fællesrum på 73 kvm, 2 gæsteværelser og fælles indre have med mulighed for orangerier mv.

Sådan kommer du i betragtning til en bolig

Du skal stå på ventelisten hos AARHUSbolig. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du med fordel skrive dig op på www.aarhusbolig.dk. Vi gør dog opmærksom på, at vi stadig afventer de nærmere tildelingskriterier fra Aarhus Kommune for hvordan boligerne bliver tildelt.

Der vil løbende komme mere information om byggeriet her på hjemmesiden.

Vil du gerne have besked, når der er nyt om byggeriet i Harlev? Så skriv dig på vores mailliste via linket her: http://eepurl.com/idnrSP

DEL GERNE DETTE INDLÆG