Nyhedsbrev Juli 2021

Repræsentant-skabsmøde

Grundet øgede forsamlings-muligheder er det årlige repræsentantskabsmøde først blevet afholdt den 17. juni. På valg til organisations-bestyrelsen var Kim Ribergaard, Alex Schmidt Jensen og Christina Søby, alle tre blev genvalgt for en ny toårig periode. Gitte Bülow Light og Tora Kertens blev valgt som henholdsvis 1. og 2.suppleant for et år.

Nye ungdomsboliger til udlejning

Fra den 1. september 2021 står vores nye ungdomsafdeling, Sandkåsvej, klar til udlejning. Med sin gode placering på hjørnet af Herredsvej og Paludan Müllers Vej består Sandkåsvej af 112 lejemål, fordelt med et- og toværelseslejligheder.

Hver bygning har en tilhørende tagterrasse og cykelkælder. Fælles deles et lækkert aktivitets-/festlokale, samt et dejligt haveareal. Er du under uddannelse, har du mulighed for en af disse skønne ungdomsboliger. Se mere info på www.ungdomsboligaarhus.dk eller kontakt udlejningen ved AlmenBo på 89 38 20 00.

Gratis PLÆNEkoncerter på Langenæs – En succes!

Hver lørdag frem til d.7. august spilles der fire koncerter på Langenæs. Koncerterne er gratis, så kig forbi. Program og lokation kan følges på Facebook: PLÆNEkoncerter Langenæs 2021

Vi kan allerede nu informere om at nye koncerter i andre afdelinger er på vej.

Krolf i VIBY

Nu kan vi med glæde informere om, at Krolf i Viby endelig kan åbne op. 

Torsdag formiddag den 12. august 2021 kl. 10 har boligforeningsbeboere mulighed for at deltage til åbning. Vi begynder med rundstykker og kaffe, hvorefter DGI vil instruere og spille Krolf med os. Krolf er for alle aldre og niveau, du er også meget velkommen til at se med fra sidelinjen. 

Nærmere information følger, men husk et kryds i kalenderen.

Mange hilsner – AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG