Nyhedsbrev – maj 2024

Masser af fællesskab og fællesaktiviteter i Højagerparken i Sabro

I afdeling 42, Højagerparken i Sabro, er der masser af aktiviteter i fælleshuset hver uge. Om mandagen spilles der kort og brætspil, tirsdag spilles der billard og onsdag mødes flere beboere til strik og snak. Udover de ugentlige aktiviteter afholdes der også fællesspisning. Og dét er en af de mest populære aktiviteter.

Fællesspisning styrker sammenholdet

Hver anden uge møder ca. 36 ud af afdelingens 44 beboere op til fællesspisning. Opgaverne med indkøb, madlavning og oprydning fordeler de mellem sig. På den måde har beboerne lært hinanden bedre at kende, og det har styrket sammenholdet i afdelingen. Sejt at så mange bakker op om aktiviteterne og fællesskabet.

Tak til afdelingsbestyrelsen i afdeling 42 for at dele historien.

Dirigentkursus i administrationen

Torsdag d. 4. april var afdelingsbestyrelserne inviteret til dirigent-kursus i administrationen. Her dykkede vi ned i dirigentens rolle på afdelingsmødet, og hvordan man håndterer de drøftelser og diskussioner, der opstår på mødet.

Der var ca. 18 deltagere på kurset, hvor også et par medarbejdere fra administrationen deltog. Kurset blev arrangeret i samarbejde med BL, Danmarks Almene Boliger. Tak til alle deltagere for en god aften.

Åben byggeplads i Flintehaven

Lørdag d. 27. april inviterede vi til åben byggeplads i vores +55 bofællesskab, Flintehaven i Harlev. Her viste vi omkring 150 interesserede rundt i afdelingen, som står klar til efteråret.

Klik her for at læse mere om afdeling 54, Flintehaven.

Velkommen til Susanne – vores nye økonomichef

Frede, vores tidligere økonomichef, har fået nyt job. Derfor kunne vi torsdag d. 2. maj byde varmt velkommen til Susanne, som overtager posten. Vi håber, at I vil tage godt imod hende.

Husk at indsende dine forslag før afdelingsmødet

Har I afdelingsmøde i juni? Så husk at indsende dine forslag hurtigst muligt og senest 14 dage før mødet. Du kan nemt indsende dine forslag via formularen på vores hjemmeside. Klik her for at gå til formularen.

Husk, at vi holder lukket fredag d. 10. maj efter Kristi Himmelfartsdag

Du kan altid se om der er ændrede åbningstider på www.almenbo-aarhus.dk

Venlig hilsen

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG