Nyhedsbrev – marts 2022

Tag på ferie i vores sommerhus i Dyngby

Som beboer i AlmenBo Aarhus har du mulighed for at leje vores sommerhus i Dyngby ved Odder. Huset udlejes i perioden fra påskeferien til efterårsferien i uge 42, og kun ugevis fra lørdag kl. 14 til lørdag kl. 12. Send din ansøgning allerede i dag eller senest mandag d. 21. marts kl. 12 til post@almenbo-aarhus.dk.

Om sommerhuset

Huset består af en opholdsstue med køkken, badeværelse, soveværelse med dobbeltseng, separat køjerum med 4 sovepladser og en overdækket terrasse med muret pejs. Læs mere her

Lej sommerhuset i Dyngby

Pris pr. uge

Fra d. 9/4 – 25/6 kr. 1000 pr. uge

Fra d. 25/6 – 6/8 kr. 1.200 pr. uge

Fra d. 6/8 – 22/10 kr. 1000 pr. uge

Der betales 400 kr. i depositum ved tildeling samt 300 kr. i a conto el.

Sådan ansøger du

Send en mail til post@almenbo-aarhus.dk med følgende informationer:

  • Dit navn
  • Din adresse og telefonnummer
  • Den ønskede uge og evt. 2 alternativer

Tildeling

Efter ansøgningsfristen vil I få besked, hvis I har fået en af jeres ønskede uger. Er I flere der ønsker samme uge, vil sommerhuset blive tildelt via tilfældig lodtrækning.

Afdeling 53 har fået deres første afdelingsbestyrelse

Mandag d. 28. februar afholdte afdeling 53 sit første afdelingsmøde. Det fandt sted i kulturhuset Herredsvang. Der var god stemning på mødet, hvor også to medlemmer fra organisationsbestyrelsen og et par medarbejdere fra administrationen deltog.

Der blev bl.a. talt om det at bo alment, afdelingsmøder og beboerdemokrati, men vigtigst af alt, så blev der valgt en afdelingsbestyrelse. Tillykke med valget til Jeppe, Sara, Mathias, Maj og Nicole, og tak til afdeling 53 for god ro og orden. Vi glæder os til samarbejdet med den nye afdelingsbestyrelse.

Har du en god idé til et arrangement for alle beboere i AlmenBo Aarhus? Så send den til os

Som beboer i AlmenBo Aarhus har du mulighed for at sende forslag til kontoret, hvis du har en god idé til et arrangement for boligforeningens beboere. Tidligere har det fx været BakkenBears, Jul i Friheden eller en tur til Moesgaard Museum. Måske du har et andet godt forslag?

Send din idé til post@almenbo-aarhus.dk. Vi glæder os til at læse dit forslag.

Velkommen til Tina og Steffen

Der er kommet to nye ansigter i AlmenBo Aarhus. Tina er vores nye udlejningsmedarbejder i administrationen, mens Steffen er vores nyeste ejendomsfunktionær. Vi håber, at I vil tage godt imod dem. Og hjertelig velkommen til dem begge.

Venlig hilsen

AlmenBo Aarhus

DEL GERNE DETTE INDLÆG