Ledig stilling

Udlejningsmedarbejder til AlmenBo Aarhus

Er du klar på et job, hvor du kommer til at møde, hjælpe og vejlede vores beboere og boligsøgende både ved skranken, i telefonen og via mail? Og hvor du er med til at udvikle vores organisation, så vi fortsat kan holde et højt serviceniveau? Så er du måske vores nye udlejningsmedarbejder.

Stillingen er på 37/t pr. uge inkl. frokost. Du vil blive en del af vores administrationsteam på 18 kollegaer, og placeres sammen med vores udlejningsafdeling.

AlmenBo Aarhus som arbejdsplads

I AlmenBo Aarhus sætter vi en ære i god service til vores beboere, beboervalgte og boligsøgende. Det gør vi ved altid at være klar til at vejlede, hjælpe og servicere med relevant information. Vi arbejder for at skabe hjem, hvor folk har lyst til at bo til en husleje, der er til at betale.

Vores udlejning er et centralt omdrejningspunkt, og det er bl.a. her vi kan yde en god service, når vi møder vores beboere og boligsøgende ved skranken, i telefonen og på mail. Derfor er imødekommenhed en vigtig egenskab, og du skal have lyst til at være vores ansigt udadtil.

Du vil få en stor kontaktflade, og komme til at beskæftige dig med alt fra ventelister, opsigelser og flytninger til tilbud og lejekontrakter.

Dine primære arbejdsopgaver

Vores forventninger til dig

Vi forestiller os, at du er kontoruddannet, service-minded og samarbejdsvillig. Erfaring med den almene sektor eller udlejning er et plus, men ikke et krav, da personlighed og match med organisationen er den vigtigste faktor.

Vi prioriterer godt samarbejde og udvikling, både som team og hos den enkelte medarbejder.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du

Vi kan tilbyde

Ansøgning og ansættelsesforhold

Lyder stillingen som noget for dig? Så send en ansøgning samt dit CV til la@almenbo-aarhus.dk mærket ”Udlejningsmedarbejder” senest den 15. december 2021. Ansættelse er snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Louise Ahrensbach.

Samtaler vil blive afholdt efter udløbsfristen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om AlmenBo Aarhus

Vi administrerer ca. 3.600 lejeboliger i 53 afdelinger, og består af en administration placeret i Frydenlund, Aarhus, og otte driftskontorer i Aarhus og omegn. I AlmenBo Aarhus fokuserer vi på vedligeholdelse af vores boliger i god kvalitet og med en bæredygtig økonomi. Vi stræber efter et højt serviceniveau med let adgang til relevant information. Når vi bygger nyt eller renoverer, har vi fokus på bæredygtighed både for miljøet og beboerne. Vi arbejder aktivt på at bidrage til verdensmålene.